Om os

Købmandsgården i Skælskør er et galleri og en butik med kunsthåndværk af høj kvalitet. Bag Købmandsgården står en non-profit erhvervsdrivende forening med omkring 30 aktive medlemmer.

Vi arrangerer udstillinger, klarer administrationen og tager os af Købmandsgårdens kunder, kunstnere og gæster.

Det har vi gjort siden starten af 1996. Nye medlemmer er kommet til, andre er stoppet, men glæden ved kunsthåndværket er den samme og fornøjelsen ved at være aktive med andre engagerede kunstfans ligeledes.

Arbejdsgrupper

Købmandsgården er organiseret i faste arbejdsgrupper: Butiksgruppe, Udstillingsgruppe, Administrationsgruppe og PR-gruppe.

Herudover har vi en nødhjælpsgruppe, og lagergruppe samt ad hock grupper efter behov.

På årets 4 Stormøder aftales periodens vagter i butikken og  alt vedrørende Købmandsgårdens aktiviteter drøftes og besluttes.
 

Udstilling

Udstillingsgruppen arbejder med Købmandsgårdens varesortement i butikken og laver aftaler vedr. galleriets udstillende kunstnere.

Købmandsgården præsenterer omkring 50 kunsthåndværkere indenfor keramik,glas, tekstil og smykker - unika og brugskunst af høj kvalitet.

Formand for Udstillingsgruppen: Anne Jensen - mobil nr: 30955819

Administration

Administrationsgruppen tager sig af Købmandsgårdens regnskab og bogføring samt lagerstyring af Købmandsgårdens egne varer og kommissionsvarer, herunder kommissionsafregning til kunstnere

Kontakt Administrationsgruppen - tlf. nr. 58191240

Butik

Butiksgruppen består af ca 30 aktive medlemmer. Butikkens åbningstid dækkes gennem en organisering på dage: tirsdags-, onsdags-, torsdags-, fredags- og lørdagsgrupper.

Vagterne aftales på årets 4 Stormøder , hvor også andre opgaver vedr. butikken drøftes.

Formand for butiksgruppen: Anna Lisa Larsen  - mobil nr: 51931148

købmandsgaarden skælskør kunst kunsthåndværk udstillinger bestyrelse

Bestyrelse

Købmandsgården FMBA

"Det er Købmandsgårdens formål, at drive et salgs- og udstillingssted for dansk og udenlandsk kunst og kunsthåndværk af høj kvalitet......samt gennem aktiviteter samt skiftende og permanente udstillinger med glas, keramik,tekstil, træ og metal og anden kunst og kunsthåndværk - at udbrede forståelse for det kunstneriske udtryk og det håndgjorte arbejde"

Formand for bestyrelsen: Metha Molsted  mobil nr: 23962585

 

Ring til os på

58191240