Det uformelle hjørne

VELKOMMEN til dette hjørne, som vil udvikle sig hen ad vejen med billeder og små fortællinger om os, om menneskene bag KUNST & DESIGN Købmandsgården, om begivenheder og hvad der ellers viser sig.

Denne side er oprettet i september 2019 og tager sit udgangspunkt derfra.

Sensommerturen for alle frivillige - 2019

Hvert år tager vi frivillige på en inspirationstur i en af Skælskør Busmuseums (Danmarks eneste) gamle busser.

Turen er altid en blanding af oplevelser og tid til bare at være sammen. I år blev vi udfordret kunstnerisk. Vi står altid i butikken blandt skøn keramik, og nu fik vi lov til selv at male keramik hos keramiker Heidi Fournier. Det var ret sjovt, udfordrende og en førstegangsoplevelse for flere. Der blev pludselig forunderligt stille - den koncentrerede stilhed.

Efter frokosten fortsatte vi til Næstved, hvor en dygtig guide førte os gennem byen i et par timer i Kählerfamiliens imponerende fodspor.

 

 

Gratis morgenmad foran butikken - 2019

Denne morgenmadsevent finder sted hvert eneste år på den sidste lørdag i august. I den weekend er der nemlig Kulturel Folkefest i Skælskør, hvor byen summer af arrangementer og liv.

Temaet for vores borddækning var denne gang vandring i skov og strand. Det var en hyggelig formiddag, hvor mange fik talt med nogle, de måske ikke plejer at tale med.